sponsoren

Plus
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > nieuws  > een schone avond4daagse.

Een schone Avond4Daagse.

Ook dit jaar gaan we samen voor een schone Avond4Daagse. Een vierdaagse waarbij we geen afval achterlaten. Zodat niemand meer ziet dat er een grote stoet kinderen en volwassenen is langsgekomen.

Tevens komen de PARTYPRIKKERS ons dit jaar ondersteunen om de Avond4Daagse zo schoon mogelijk te laten verlopen. Dit is mogelijk gemaakt door het Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN).

HELPEN JULLIE MEE?

Drie handige tips waarmee je de Avond4Daagse schoonhoudt.

-Gezonde snacks in bakjes, drinken in bekers. Tijdens een wandeling van 5 of 10 kilometer kun je onderweg wel wat energie en vocht gebruiken. Verpak snacks in bakjes en neem water mee in bekers of bidons. Dat scheelt een hoop afval.
-Verzamel afval onderweg. Bij de start worden er zakken uitgedeeld, waarin je klokhuizen, pakjes, blikjes en ander afval kunt verzamelen. Heb je zelf geen zak? Bewaar dan je afval voor de bakken die je tegenkomt of gebruik de afvalzak van iemand anders.
-Pak 't op, neem 't mee! Ligt er onderweg afval op de grond? Pak ’t op en neem ’t mee. Er is altijd wel iemand met een afvalzak in de buurt. Ook bij de pauzeplek en start/finish staan bakken waar je afval in kan gooien.
                   

 

 

Archief


Per maand